Potraga za svrhom

Pratite zov vaše duše

NOVO! Alberto Villoldo i younity Croatia donose školu za Praktičare Energetske Medicine – na hrvatskom!

Osjećate li poziv da se udubite u drevne mudrosti energetskog iscjeljenja, u vama je prirodan dar i želja da ga slijedite ili možda tražite kako holistički upotpuniti vašu uslugu i već postojeću praksu? Prva grupa studenta Albertove šamanske škole na hrvatskom je spremna za polijetanje! 🤗
Jako se veselimo kad vidimo koliko divnih duša je odlučilo se priključiti i povezati se u ovu posebnu zajednicu. Doista nam je čast biti dio toga i da imamo priliku proširiti Albertovo znanje na još jedan jezik! ❤

6-mjesečna online certificirana intenzivna obuka

PRVA GRUPA STUDENATA kreće 09.04.2024.!

Budite i vi među njima! Slijedite zov svog srca i uronite s nama u 6 mjeseci dubokog učenja, praksi, inicijacija i iscjeljenja. Naučite kako održavati i očistiti energetsko polje, osloboditi se intruizivnih energija, povratiti dijelove duše, svjesno sanjati i svjesno umrijeti.

Mjesta ograničena!

Zanima me! Kako se prijaviti?

Mjesta u školi su ograničena i brzo se popunjavaju. Stoga, da bismo osigurali najvišu kvalitetu i podršku tijekom cijelog školovanja, sa svakim zainteresiranim studentom nalazimo se na uvodnim besplatnim konzultacijama. Odaberite svog akademskog savjetnika, saznajte što vas čeka u obuci i postavite svoja pitanja. Upoznajmo se! 

Kruna Marković

Kruna ima više od 8 godina iskustva u neurolingvističkom programiranju (NLP) kao master praktičar i godine prakse u različitim tehnikama osobnog razvoja.  Kruna je neizostavni dio younity Croatia tima gdje djeluje već 4 godine. Svoja duboka znanja i učenja dijeli kroz stvaranje inspirativnih sadržaja, izravnom i neizravnom komunikacijom s pratiteljima, kao i upravljanje kvalitetom u verbalnom, energetskom i potencijalnom aspektu. Kroz otvorenu i iskrenu komunikaciju, Kruna nesebično dijeli svoje talente i prakse u svakodnevnom pristupu i radu, inspirirajući sve oko sebe da pronađu svoj autentični izražaj te slijede svoj put.

Sandra Đ. Bianco

Sandra Đidara Bianco predana je praktičarka joge koju proučava i prakticira više od 20 godina, a predaje je od 2005. Djeluje i kao energetski terapeut i učitelj energetske metode pod nazivom Prana Hands od 1999. godine. Njezina žeđ za znanjem natjerala ju je da putuje svijetom kako bi studirala kod velikog broja istaknutih učitelja i majstora joge, meditacije i pranayame.

Jedna je od začetnika Akademije za Osobni Razvoj u Hrvatskoj, a posljednjih 15 godina vodi radionice za žene u potrazi za vlastitom moći kroz transformativne Awakening Shakti i Flower of Life radove. Ona je studentica peruanskih šamanskih i iscjeliteljskih praksi loze Qanchis Ylla kao i Munay Ki praktičar.

Marina Dragun

Marina je praktičar šamanske energetske medicine s velikim naglaskom na podizanje vibracije zajednice kroz snagu i promjenu pojedinca. Voditelj je programa i edukacija younity Croatia, te svoju svrhu pronašla je u podršci i širenju poruka, učenja i programa za osobni razvoj i duhovni rast. Marina duboko vjeruje da je svatko od nas nosioc svijetla i da kada ga pronađe u sebi može njime obasjati sve oko sebe.

Podignite svoju karijeru na novi nivo

Poduzmite sljedeći korak na svom profesionalnom putu i proširite svoje znanje kao holistički zdravstveni trener. U našem naprednom obrazovanju nudimo dva smjera: certifikat o sudjelovanju za one koji sudjeluju u obuci za vlastite potrebe ili certifikat Majstor praktičar energetske medicine (Master Practitioner of Shamanic Energy Medicine).

Moduli obuke crpe znanje o tijelu i duhu iz drevnih šamanskih tradicija kao i iz otkrića moderne neuroznanosti. Program energetske medicine kojeg je osmislilo The Four Winds najopsežnija je i sveobuhvatnija obuka te vrste dostupna u svijetu. Obogatit će vaš osobni život i podići vašu profesionalnu praksu na novu razinu.