BESPLATNI ONLINE TRENING S
ALBERTOM VILLOLDOM KREĆE 06.11.2023.

Naučite se suočiti sa svojim sjenama i pretvoriti ih u svjetlo. Što god ima potrebu skrivati se u tami, nema svoju izvornu moć.

​SVE DOK NE IZNESETE SVOJU NAJTAMNIJU SJENU NA SVJETLO,
DIREKTNO ĆE UTJECATI NA VAŠ ŽIVOT I VI ĆETE TO NAZIVATI SUDBINOM.

TEHNIKE KOJE ĆETE NAUČITI

Oslobodite sebe i svoje voljene od anksioznosti i straha

Iscijelite se od toksičnosti i negativnih energija

Pretvorite svoje sjene u svjetlo, dok pretvarate svoju bol u moć​

PUTOVANJE JE ZAPOČELO
I VI MOŽETE POSTATI DIO TOGA

KAKO SE SUOČAVATE SA SVOJIM SJENAMA?

Osjećate li kako vas vaše sjene vuku prema dolje, osobito tijekom ovih izazovnih vremena na globalnoj razini? Naše sjene su dijelovi nas koji se pojavljuju dok mi pokušavamo izbjeći bol koju doživljavamo tijekom našeg života. Kada projiciramo našu tamnu stranu (naše sjene) na druge, stvaramo neprijatelje, samo zato da bismo izbjegli vlastitu bol. Šamani nas uče kako da budemo bez neprijatelja u ovom ill drugim svjetovima i to putem vlastitog iscjeljenja. Oni to čine prihvaćanjem vlastitih sjena, vraćajući njihovu moć i energiju i koristeći ju za donošenje ljepote svijetu. Oni vidi prilike tamo gdje drugi vide samo opasnosti. Oni su neustrašivi.

Na Zapadu, mi vjerujemo kako sve ono što osjećamo pripada nama – šamani razumiju da postoje energije koje te mogu napasti a koje pripadaju drugima. Svi smo mi doživjeli psihičke napade, čarobnjaštva i napade negativnosti. Te sile su stvarne.

Umijeće šamana leži u savladavanju toga, bez borbe.

U ovom BESPLATNOM uvodnom online treningu s Albertom Villoldom,
naučit ćete kako se služiti šamanskim alatima za iscjeljivanje svoje tamne strane i kako demone tranformirati u saveznike.

ŠTO VAS OČEKUJE:

Više od 3 sata besplatnog video sadržaja s Albertom Villoldom

Moćne šamanske tehnike za savladavanje sjena

Kompaktna radna bilježnica s praktičnim primjerima za vježbu i učenje

ZAPOČINJEMO ZAJEDNO 06.11.2023.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

PRIDRUŽITE SE BESPLATNO U 3 JEDNOSTAVNA KORAKA

PRIDRUŽITE SE BESPLATNO U 3 JEDNOSTAVNA KORAKA

PRIJAVITE SE

Prijavite se u potpunosti besplatno, sa svojim imenom i e-mail adresom.

OTVORITE SVOJ E-MAIL

Primit ćete e-mail s više informacija o treningu i kada isti krene, svaki dan treninga primat ćete poveznicu za gledanje besplatnih video lekcija. Uvodni trening traje 3 dana.

KRENITE UČITI

Sada ste spremni učiti o suočavanju sa sjenama zajedno s Albertom Villoldom.
Uživajte u online treningu!

O dr. sc. Albertu Villoldu

Medicinski antropolog Alberto Villoldo više od 25 godina proučava šamanske prakse iscjeljenja u Amazoniji i Andama. Utemeljitelj je “The Four Winds Society”, gdje obučava suvremene šamane u praksi energetske medicine. Tijekom istraživanja sa šamanima džungle, otkrio je da je njegovo putovanje bilo vođeno njegovom osobnom težnjom da postane cjelovit. Naučio je transformirati staru bol, tugu, ljutnju i sram u izvore snage i suosjećanja.

Naučio je da smo više od kostiju i mesa - oblikovani smo od duha i svjetlosti, okruženi svjetlosnim energetskim poljem čiji se izvor nalazi u beskonačnosti. Ovo energetsko polje obavija svaku stanicu našeg tijela, djelujući kao matrica koja održava naše fizičko i duhovno zdravlje i živost... na nama je da prepoznamo ovo polje i radimo s njim kako bismo promijenili samu prirodu našeg bića i iscijelili se.​