#BLOG: ENERGIJA PUNOG MJESECA

Slijed 4 super mjeseca

otvara nas za poravnavanje s našom namjerom

 

 

Naime ovaj pun mjesec 03.07.2023., prvi u nizu 4 supermjeseca, otvara mogućnost pojačavanja svih naših namjera i usklađivanja s našim najvišim potencijalom. Zato nas je pozvalo da u ime svih nas izvučemo kartu i pitamo za smjernice.

Kada pričamo o najvišem potencijalu, tada se usmjeravamo na onaj potencijal koji kroz nas djeluje za dobrobit svih. To je onaj iskonski i duboki razlog radi kojeg smo zaista došli ovdje, radi kojeg smo odlučili iskusiti još jedan krug života.

A SVATKO od nas ima to u sebi. I doista je svatko od nas bitan.

Stoga, danas smo se za sve nas povezali s linijom šamana, otvorili svoj sveti prostor i pitali pitanje: “Koja je poruka najbitnija u ovom trenutku za cijelu našu zajednicu?”

 

Evo što smo izvukli:

Uzmite trenutak i pogledajte ovu kartu.

Koja poruke ona otvara za vas?
Što vidite?
Na što vas asocira?

 

Dozvolite si koji trenutak da vam prenese vašu personaliziranu notu i poruku. A zatim, možete pročitati niže više detalja.

SUŠTINA:

Jaguar je zaštitnik sveg živog u Amazoni, a u trenucima straha donosi hrabrost i sigurnost. Jaguar je na vrhu hranidbenog lanca i nikada ne postaje plijen. S velikom prikrivenošću, može pratiti svoj cilj iz daljine bez da ga se vidi ili čuje. On se graciozno kreće kroz džunglu, uživajući u obilju prašume, neustrašiv i opušten. Jaguar poznaje putove onkraj smrti i gospodar je sjena, nevidljivo stapajući svjetlo i tamu, noć i dan.

 

ISCJELJENJE:

Što u vašem životu treba osloboditi? Što ste predugo nosili sa sobom, što ste spremni jednom zauvijek otpustiti? Medicina Jaguara je sada dostupan da iscijeli strah, kako biste mu dopustili da nestane. Vrijeme je da izađete iz sjene i prekinete s igrama podsvjesti koje ste možda nesvjesno pristali igrati. Pozovite Jaguara da vas oslobodi toksičnih veza i povrati vaš prirodni instinkt za prave ljude i situacije.

Hrabrost i mudrost

“Čim sam otvorila sveti prostor, osjetila sam njegovu jaku prisutnost, i već prije nego li sam izvukla kartu oči Jaguara su mi bile pred očima. Pogledavši u kartu koju sam otvorila, nasmiješila sam se i pomislila: “Dobrodošao stari prijatelju”.

Njegova pozivajuća energija, poput refleksije u jezeru koje gleda na pun mjesec, samo me još više prisjetila koliko je bitno da u životu budemo hrabri. Da se suočimo s onime što je u nama te mirno i sigurno zakoračimo u iscjeljenje – nas samih, ali i svih oko nas. Naših predaka, naše linije, naše zajednice.

Njegove oči kao da mi govore: “Nije vrijeme da budeš mlaka. Jasno i hrabro istupi. Gledam te. Vidim te. Pratim te. Pogledaj što se zaista krije u tebi. I što je to što odbijaš vidjeti s druge strane zrcala.“

I nije bio sam. Vrlo rijetko mi se dogodi da se još jedna karta otvori sama od sebe. Pogledajte tko je uz njega došao:

“Sachamama – Mother serpent”, majka zmija, ona koja čisti svoju prošlost otpuštanjem svoje stare kože. Ona koja nam daje priliku da i mi učinimo isto i koja nas traži da na svijet gledamo očima ljepote.

I naravno – uz nju još 4 kruga, 4 puna mjeseca. Simbolika i sinkroniciteti nisu mogli biti jači!

— Marina

 

Dvije karte, prva dva smjera medicinskog kotača i obje govore: vrijeme je da otpustimo prošlost i pripremimo se za budućnost.

Onda uopće ne iznenađuje da se naš prvi seminar uživo s Albertom Villoldom zove upravo:

 

Oslobađanje prošlosti

 dvodnevni seminar s Albertom Villoldom u Zagrebu

Vikend seminar s Albertom Villoldom
Zagreb, 28.-29.10.2023.

Pridružite nam se i vi u listopadu na ovom nevjerojatnom seminaru s Albertom! Zajedno ćemo raditi na iscjeljenju prošlosti, karmičkih veza, naše linije i pozivanju najviše sudbine za sve. I to ni manje ni više nego li na pun mjesec! 😍🦅🔥